Gezinsvieringen

 

Elke derde zaterdag van de maand houden we in onze kerk een gezinsviering op maat van kinderen uit de kleuter- en lagere school. Ook jongeren en volwassenen houden er overigens telkens een deugddoende ervaring aan over. Er wordt immers heel veel aandacht besteed aan goede, hedendaagse teksten en muziek.

Ook nu zorgen we ervoor dat de kinderen actief kunnen deelnemen aan de viering. Deze vieringen zijn bovendien een mooie voorbereiding op de eerste communieviering.

Wij houden ons uiteraard ook strikt aan de coronamaatregelen wat betekent dat iedereen vanaf 12 jaar een mondmasker moet dragen en men per bubbel plaats neemt in de kerk na het ontsmetten van de handen, en op de voorziene plaatsen.

We starten zaterdag 19/9 om 18 uur.
Volgende data zijn voorzien voor dit schooljaar: Noot: helaas zijn vele data weggevallen door de Corona maatregelen

 

Via deze webplek houden we jullie graag op de hoogte of de geplande viering al dan niet door kan gaan (covid-gerelateerd).
Bovendien willen we dit kanaal gebruiken om te communiceren rond het meebrengen van materiaal (kleurpotlood, of dergelijke) aangezien we zelf geen materiaal mogen uitdelen. Kom dus zeker regelmatig een kijkje nemen.
 

UPDATE:
Kerstmis ligt weer al bijna een maand achter ons. Door Corona waren de feesten voor ieder van ons heel beperkt. Ook de Kerstviering kon alleen digitaal doorgaan, maar we hebben er wel allemaal van genoten. Aangezien er nog geen versoepeling van de geldende maatregelen in zicht is, plannen we daarom alvast in februari een digitale gezinsviering (op zaterdag 20/2 om 18u) en in april een digitale Paasviering (op Paaszondag 4 april om 10:00 u) via Zoom. 
Voor deze vieringen gaan we hetzelfde tewerk. In februari zal het een gezinsviering zijn met een aangepast thema: "tekens van liefde".
Praktisch:
- Om te participeren, vragen we je uiterlijk 19/2/2021 een mail te sturen naar Didier: didier@orbitvzw.be.
- Je ontvangt ten laatste op 20/2 en op tijd een mail met een link.
- Je kan deze link 20/2 aanklikken vanaf 17u45.
- Graag je micro af- en je camera aanzetten - zo zorgen we voor verbinding en moeten we niet op zwarte schermen kijken ;-)

Voor de paasviering volgt later nog verdere info.
Enkele beelden van de startviering van het voorbije werkjaar:

 

Contactadres:

Véronique Goethaert  ' 03 235 10 01
of via een berichtje langs gezinsvieringen H3V

Kijk ook eens in ons fotoboek! De vieringen op Kerstdag en Paasdag zijn steeds gezinsvieringen.

  • Paasvieringen 2018
  • Kerstvieringen 2018
  • Paasvieringen 2017
  • Kerstvieringen 2017