Gezinsvieringen

 

Gezinsvieringen werk- en schooljaar 2023-2024
in de parochie Heilige Drievuldigheid, Wapenstilstandlaan 55, 2600 Berchem


Hartelijk welkom op onze gezinsvieringen op maat van kinderen uit de kleuter- en lagere school waar ook jongeren en volwassenen telkens een deugddoende ervaring aan over houden. Er wordt immers heel veel aandacht besteed aan goede, hedendaagse teksten, actualiteit, interactie en muziek. De kinderen komen hierbij maximaal aan bod door het voorlezen van teksten, mee zingen en musiceren en zingen en zij ondervinden via een toneeltje of opdrachten wat de concrete betekenis van het verhaal en evangelie is.

Deze vieringen zijn bovendien een mooie voorbereiding op de eerste communieviering.
 

Dit zijn de data voor dit werkjaar:

Zaterdag 18/05 wordt iedereen om 10:00 u uitgenodigd op de eerste communieviering van de Vlinderboom; daarom is er die dag 's avonds geen gezinsviering.

Elk jaar hebben we een rode draad doorheen de vieringen. Dit jaar worden het de klokken die belangrijk zijn in ons leven. Wie erbij was de voorbije paasviering, herinnert zich ongetwijfeld de homilie van Didier rond de klokken die ons leven en de samenleving doorzinderen, gaande van gedurfde dromen tot liefde en solidariteit. Elke maand zullen we dus samen een andere klok laten luiden. Hartelijk welkom!


 

 

 

Contactadres:

Parochiesecretariaat  Tel. 0471 41 18 69
of via een berichtje langs gezinsvieringen H3V

Kijk ook eens in ons fotoboek! De vieringen op Kerstdag en Paasdag zijn steeds gezinsvieringen.

  • Paasvieringen 2018
  • Kerstvieringen 2018
  • Paasvieringen 2017
  • Kerstvieringen 2017