Wie zijn wij?

Welkom op de netplek van de parochiegemeenschap Heilige Drievuldigheid. 

Onze gemeenschap maakt deel uit van dekenij Antwerpen - pastorale eenheid Heilige Christoffel en bestrijkt delen van het district Borgerhout en Berchem; meerbepaald het gebied begrensd door de Gitschotellei, het Te Boelaerpark, Arthur Matthijslaan, een stukje Te Boelaerlei, en Berchemlei / Wapenstilstandlaan met inbegrip van de zijstraten ten noorden hiervan. (toon ligging)

We hebben ook een parochiefolder, en die kan u hier bekijken of downloaden.
(Adobe Acrobat Reader versie 5 noodzakelijk).

Met vragen of opmerkingen over deze site kan u terecht bij onze webmaster op adres webmaster.H3V@skynet.be.

(kwam u op deze pagina na een zoekopdracht via google of andere zoekrobot, klik dan hier om verder te gaan naar de hoofdpagina van onze site.)


 

Parochiesecretariaat

Wapenstilstandlaan 55 (kerkgebouw)
B - 2600 Berchem (Antw.)
Tel 0471 41 18 69
info@drievuldigheid.be   (dit is de snelste en zekerste manier om info of vragen aan onze parochie te richten; dit mail adres wordt door meerdere personen in de parochie opgevolgd.)

Contactpersoon:

De rol van plaatselijke contactpersoon wordt opgenomen door een beurtrol van parochiemedewerkers. U kan hen bereiken via het telefoonnummer hierboven.

Permanentie-uren:

Sinds we niet meer beschikken over het pastorijgebouw, werd het secretariaalt overgebracht naar de sacrstie van de kerk. U kan daar de secretariaatsmedewerkers aantreffen op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 u.
U kan ook contact nemen via de voorgangers of lectoren na de weekendvieringen achteraan in de kerk. Zij zullen u in contact brengen met één van de PT leden.

Weekendvieringen :

Derde zaterdag   : 18.00 U gezinsviering (niet in juli en augustus)
Elke
zondag        : 10.00 U gemeenschapsviering

Elke vierde zondag    : gebedsviering

En als toemaatje nog enkele andere bikken op en in ons kerkgebouw.
De laatste foto toont onze kleine bidkapel (ingewerkt in het linkse portaal). Hier kan u tijdens de weekdagen overdag steeds terecht; ook als de rest van ons kerkgebouw om veiligheidsredenen afgesloten is.

(klik op de foto's voor een vergroting, ga terug met de <Back> knop van de browser.)